• Súťaže

•   ŠKOLSKÉ SÚŤAŽE SÚ PRE VÁS MILÍ ŽIACI, PRIPRAVENÉ

AJ V ŠK. ROKU 2024/25.

NA TEJTO STRÁNKE VÁS BUDEME PRIEBEŽNE INFORMOVAŤ O VÝSLEDKOCH NAŠICH ŽIAKOV VO VEDOMOSTNÝCH, UMELECKÝCH A ŠPORTOVÝCH SÚŤAŽIACH. NAJÚSPEŠNEJŠÍCH REPREZENTANTOV ŠKOLY ČAKÁ ZASLÚŽENÁ ODMENA.

Priebežné výsledky súťaží v tomto

školskom roku budeme uverejňovať

v Zozname aktuálnych súťaží.